!!
مهمان گرامی به تالار گفتگو خوش آمدید!
با ثبت نام در بخش پرتال سایت با همان یوزر و پسورد می توانید از انجمن ها استفاده نمایید و نیازی به عضویت دوباره در بخش انجمن ها نمی باشد . فقط کافیست بعد از وارد شدن به صفحه شخصی خودتان در پرتال سایت، یکبار با استفاده از کلید F5 انجمن را رفرش نمایید تا اکانت شما توسط انجمن شناخته شود!!!
| Announcments BOX |
|
|
شکار با دوربین
|
|
۷-۲۸-۱۳۸۹, ۰۱:۱۳ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شکار با دوربین
شکار با دوربین
اینبار بحث راجع به نوع دیگه ای از شکاره نوعی که خیلی از شکار چیها بعد از سالها شکارچی گری بهش رو میارن. عکس... شکار کردن لحظه های ناب حیوانات هم جایگاه بالایی دربین شکارچیها باز کرده.اصولا" صحنه هایی که شکار چی تو طبیعت میبینه صحنه هایی هستند ناب بکر و فوق العاده دست نیافتنی... صحنه های خاصی که ممکنه بیش از یک بار پیش نیاد بعضی از وقتا این لحظه ها توسط دوربین ضبط میشه و آدم هر بار با دیدنش لذت میبره و فرقی نمیکنه از چی باشه این عکس ها محدود به نوع خاصی نیست و میتونه یه لحظه ناب از هرچیزی باشه. این تاپیکو برای این ساختم تا هر کدوم از اعضای سایت عکسی از لحظات ناب دارن بگذارن تا دیگران هم استفاده کنن این عکس ها میتونن با اسم عکاس محل و تاریخ باشن تا همیشه به نام اونها ثبت شده باشه. بر فراز ابرها دوستی سگ و گربه کل و بز بالای کوه رودخانه ابر نر جوان کیمه ای در کوه ![]() منتظر عکسهای دوستان هستیم. |
|||
|
۷-۲۸-۱۳۸۹, ۰۲:۱۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقا تو طبيعت داخل خونه هم پيش مياد
بلعيده شدن سوسك توسط مارمولك!
|
|||
|
۷-۲۹-۱۳۸۹, ۱۲:۳۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خب اینم پشت پنجره اتاق من
|
|||
|
۷-۲۹-۱۳۸۹, ۰۹:۴۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اینم عکس شکار یک مار توسط یک گربه
|
|||
|
۷-۲۹-۱۳۸۹, ۰۷:۰۸ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
آقا دم شما گرم عکساتون خیلی تکن مخصوصا" اون عکس امین خان دستتون درد نکنه بازم منتظریما! قارچ وحشی.ساعت 7 صبح کتری ذغالی تو کیمه ساعت 8.5 شب |
|||
|
۸-۱-۱۳۸۹, ۱۱:۳۲ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوربين
سلام
آخ چه قدر جاي اين تاپيك خالي بود ....... واقعا اگه روزي بخوام تفنگو خداي نكرده زبونم لال روم به ديفال .... فقط دوربي من و ارضا ء مي كنه توصيه ميكنم يه دوربين خوب كوچولو هميشه تو كوله باشه تا يه عمر لذت اون روز و لحظه جاودان بشه //// انشالله عكسهاي حيات وحش به زودي .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود به همه هرگز شكار خشنودم نكرد. در شكار بود كه ارگانيسم طبيعت را بي پرده ديدم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. /دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۸-۳-۱۳۸۹, ۰۳:۱۵ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
يه گله قوچ و ميش البرز - تعليف دستي ![]() درود هرگز شكار خشنودم نكرد. در شكار بود كه ارگانيسم طبيعت را بي پرده ديدم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. /دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۸-۵-۱۳۸۹, ۰۷:۰۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
البرز خان دستت درد نکنه عکسات خیلی خوبه. یعنی در اصل داری عکسای مورد علاقه منو میذاری :mrgreen: راستی این تعلیف کار خود شماست؟ عکس اون کل و بز کار خودته؟ منتظر عکس سایر دوستان هستیم. |
|||
|
۸-۵-۱۳۸۹, ۰۹:۲۲ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
این هم چند تا عکس از رفتن ما به شکار اسلحه برنو دوربین عکاسی Sony H5 دوربین شکاری tasco 7x-15x35 متاسفانه تو این سفر باد موافق ما بود و شکارها فرار کردند فاصله ما تا شکار تقریبا 800 تا 1000 متر(ببینم تو عکس میتونید شکارها رو ببینید) |
|||
|
۸-۶-۱۳۸۹, ۰۹:۰۴ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
عكس شكار
سلام عزيزان دل
جناب001 شما لطف داريد عرض شود تمام عكسها رو خودم گرفتم راستش يه كل 9 سال بود تو يه بيشه دم غروب انقدر منتظر شدم بياد بيرون نيومد منم از اين دو تا جوون 6 و 7 ساله از دور يه عكس گرفتم و اومدم ( البته چون برف بود حال جلوتر رفتنش نبود ديگه ببخشيد :wink: ) اما اون گله قوچ و ميش كه فرموديد خير تعليف به دست برو بچ سازمان بوده وتوشون يه قوچه خفنه كه اگه دقت كنيد تو عكس يال و كوپال سياهشم معلومه ....( البته شايدم تو عكس ديگري معلوم باشه دقت نكردم ..) جناب mojtabadvb دست شما درد نكنه لذتي برديم تيغ برا دلم مي خواست بدونم اين عكس حداقل مال كدام استانه و با چه نوع قوچ و ميشي روبرو ميشي ///// (البته من تو عكس بسيار زيباتون شكار نري نديدم كه صد البته دوستان خوبم مراقب اين گونه مسائل هستند) درود هرگز شكار خشنودم نكرد. در شكار بود كه ارگانيسم طبيعت را بي پرده ديدم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. /دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۸-۶-۱۳۸۹, ۱۱:۲۷ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جناب مجتبی خان دست مریزاد قربان عکسای شما خاطرات مارو زنده کرد.
جایی که تفنگت نمیزد با دوربین شکار کردی؟ این میشها احیانا" مال البرز مرکزی نیستن؟:twisted: البرز هانتینگ خان دست شما درد نکنه همین عکس از راه دور هم زیباست.این کل ها مال کجان؟ اون قوچی هم که خوابیده خیلی شکاره! کلا" نرهای خوبی تو گله هستن.ایشالا خدا قسمت کنه :twisted: |
|||
|
۸-۶-۱۳۸۹, ۱۲:۵۶ عصر
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آقا ایول دستتون درد نکنه با این عکس ها
من متاسفانه آدم تنیلی هستم در عکاسی و عموما عکسی از شکار و شکارگاه برام به یادگار نمی مونه.انشاالله منم یه دوربین خوب باید بگیرم. دوستان اگه کسی نمونه دوربین مناسب طبیعت رو میشناسه خبر به ما هم بده؟ ممنون از همگی دوستان عزیز |
|||
|
۸-۶-۱۳۸۹, ۰۱:۴۵ عصر
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سر شما درد نکنه عزیز
راستش این عکسها مربوط به استان خراسان شمالی می باشد و در این گله قوچ هم بودش (راستی ما حواسمون هست عکس اولی چون تجمع اون زیاد بود گزاشتم) راستی آخری هم خودم هستم در حال دوربین کشیدن با قوج اشتباه نگیرین :mrgreen: |
|||
|
۸-۸-۱۳۸۹, ۰۸:۰۳ عصر
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
مجتبی خان شما که دل مارو بردی با این قوچهات
نترس دقت میکنیم با قوچ اشتبا نمیگیریم. :wink: ![]()
|
|||
|
۸-۱۶-۱۳۸۹, ۱۰:۳۴ صبح
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
بازم يه سري از عكاسي هاي غير حرفه اي خودم .... اميدوارم خوشتون بياد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود به همه هرگز شكار خشنودم نكرد. در شكار بود كه ارگانيسم طبيعت را بي پرده ديدم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. /دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

جستجو
لیست اعضا
تقویم
راهنما
![[تصویر: i127220_DSC01775.jpg]](http://www.picestoon.com/out.php/i127220_DSC01775.jpg)

![[تصویر: 21439461.jpg]](http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/21439461.jpg)
![[تصویر: i128184_hj.jpg]](http://www.picestoon.com/out.php/i128184_hj.jpg)