شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اخطار های زیر رخ داد:
Warning [2] ini_set() has been disabled for security reasons - Line: 15 - File: inc/plugins/whoviewedtopic.php PHP 5.2.9 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/whoviewedtopic.php 15 ini_set
/inc/class_plugins.php 43 require_once
/inc/init.php 223 pluginSystem->load
/global.php 19 require_once
/showthread.php 22 require_once

!!

مهمان گرامی به تالار گفتگو خوش آمدید!

با ثبت نام در بخش پرتال سایت با همان یوزر و پسورد می توانید از انجمن ها استفاده نمایید و نیازی به عضویت دوباره در بخش انجمن ها نمی باشد . فقط کافیست بعد از وارد شدن به صفحه شخصی خودتان در پرتال سایت، یکبار با استفاده از کلید F5 انجمن را رفرش نمایید تا اکانت شما توسط انجمن شناخته شود!!!

Announcments BOX
  • شما می توانید این اعلانات را از : کنترل پنل مدیرکل --> پیکربندی --> تنظیمات پلاگین اعلانات انجمن ویرایش کنید.
  • همچنین می توانید به جای اعلانات تبلیغات مورد نظر را قرار دهید.
  • این پلاگین در سایت مای بی بی ایران نوشته شده است.
  • امیدواریم از پلاگین لذت ببرید.

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...!
۱۰-۲۱-۱۳۸۸, ۱۱:۵۱ عصر
ارسال: #1
خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...!
سلام... Big Grin
دوستان با توجه به اینکه موضوعات شکار مخصوصا فیلم و عکس در سایتهای فارسی زبان محدوده و مخصوصا این سایت(عکس و فیلم شکار...) من و چنتا از اعضای سایت تصمیم گرفتیم که این بخش رو تشکیل بدیم... 8)
از همه ی دوستانی که لطف میکنن و در این بخش سایت شرکت میکنن خواهش میکنم که ابتدا یک بیوگرافی مختصر از خودشون بگن(اسم-سن-نوع تفنگ-سابقه شکار و...) و اگه خاطره ی جالبی از شکار دارن مخصوصا با عکس و فیلم قرار بدن تا همه استفاده کنن و همچنین هر گونه فیلم یا عکسی در رابطه با شکار از سایر سایتها... :wink:

اون دوتا چشمای خسته واسه ما چراغ راهه / ما میخوایم همیشه باشیم باصفا خدا گواهه... بهروز...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱۰-۲۲-۱۳۸۸, ۱۲:۵۴ صبح
ارسال: #2

نام: اميد
تحصيلات: اكابر
وضعيت ازدواج: مجرد
شغل: كارمند
محل سكونت: فلوريدا
اسلحه گلوله زنى: ماوزر M03 ، هايم SR30
اسلحه ساچمه زنى: بنلى نيمه اتوماتيك، 12 گيج
دوربين شكارى: زايس 8X56، زايس 15X60، لايكا 8X50، لايكا 8X42، نيكون 8X32
سابقه شكار: حدود 10 سال

اينم يه فيلم كوتاه كه منو در حال تير اندازى در يك ميدان تير در كانادا نشون ميده. فيلم مال حدود 3 سال پيش هست:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=cnLmdIaUL-4">http://www.youtube.com/watch?v=cnLmdIaUL-4</a><!-- m -->
۱۰-۲۲-۱۳۸۸, ۰۹:۵۵ عصر
ارسال: #3

محمود
24ساله
اسلحه:ساچمه زنی لول روهم ترک،گلوله زنیبرنو لول بلند،بادی وایرخ المان 5.5 که خیلی دوسش دارم با بوشنل 3-9*42
دوربین شکاری اشتایر 8*32 و ...
سابقه شکار :از زمانی که یادم میاد
۱۰-۲۳-۱۳۸۸, ۱۲:۴۷ صبح
ارسال: #4

بهروز
20 ساله(دانشجو)
ساکن تهران
اسلحه : پنج تیر دستکش(صیاد 2)
حدودا از 15-16 سالگی شروع به شکار کردم و تا الان ادامه داره...
شکار مورد علاقه ام گراز هست ولی تا حالا موفق به شکارش نشدم...!
بهترین شکاری که زدیم یک آهو بود که در دماوند با فشنگ چارپاره زدیمش(حدودا 2 سال پیش)
۱۰-۲۳-۱۳۸۸, ۰۲:۰۴ صبح
ارسال: #5

بابک کریمی
30 ساله!متاهل ،سه چاهار تا تفنگ عوض کردم ولی از بخت نه چندان خوب الان یه نخجیر 2 دارم!
فوق لیسانس ژنتیکم،درس میدم!
علاقم هم تاکسیدرمی و سلاح و به تبع اون تیراندازیه،شکار در درجه آخر!!
90% وقت ازادم مطالعه اناتومی پرندگان و نکات تاکسیدرمی و شکار و ادوات اون و تاریخچه و هر چی که به شکار مربوطه!
از بچگی ورزشکارم،اقا محمود سنگ نوردی هم شش سال کار کردم!البته جوونتر که بودم!
عکس شکار زیاد ندارم،چون تو محل ما یه زمونی عار بود اگه کسی بعد شکار عکس میگرفت،بهش میخندیدن!!!
از انواع شکار ،اردک رو اونم به روش دیکوی و داککال خیلی دوست دارم،وسایلشو دارم ولی تا حالا تو منطقه ما فرصتش دست نداده!
ارزوم اینه که طبیعتمون ازین بحران بی فرهنگی نجات پیدا کنه!!!
در ضمن عکس اپلود نمیشه!!!اگه بلدید لطفا" یاد بدید!
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۱:۲۹ عصر
ارسال: #6

آقا کسی اینجا نیست که به ما بگه چه جوری عکسو در سایت قرار بدیم ؟! امید جان شما چه جوری عکسای خودتو در انجمن قرار میدی ؟ لطف میکنی یه توضیحه مختصر بدی تا ما هم بتونیم عکسامونو در سایت قرار بدیم... :wink:
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۳:۱۲ عصر
ارسال: #7
قرار دادن عكس
سلام
BNH جان با يك سرچ در اينترنت مي توانستي آموزش دادن عكس در يك سايت را ببيني. بهتر ديدم عينا صفحه اينترنتي يكي از آقايان را كه به همين منظور تهيه ديده اند براي كاربران قرار دهم. (البته من نام يكي از سايت هايي كه بصورت رايگان فضا داده و اقدام به آپلود عكس مي كنند نوشتم)

آدرس آپلود سنتر:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.picestoon.com">http://www.picestoon.com</a><!-- m -->

طریقه قرار دان عکس و تصویر:
1. وارد آپلود سنتر به آدرس <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.picestoon.com/">http://www.picestoon.com/</a><!-- m --> می شوید
2. طبق تصویر زیر عمل کنید:
[تصویر: i87404_psih1.jpg]

3. چند لحظه صبر می کنید تا عملیات آپلود تمام شود
این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 824x728 و حجم آن 117KB می باشد.
[تصویر: i87405_psih2.jpg]

همچنین شما می توانید از طریق URL Upload عکس مورد نظر را از سایتی دیگر مستقیما آپلود نمایید و یا از طریق Applet Upload چندین عکس به طور همزمان قرار بدید
با تشكر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۳:۳۹ عصر
ارسال: #8

واقعا دستت درد نکنه... به زودی چنتا عکس و فیلم در سایت قرار میدم...
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۴:۰۵ عصر
ارسال: #9
فیلم شکار گراز با سگ
برای پست اول چنتا عکس از گراز و شکار گراز در ایران قرار ميدم... 8)

[تصویر: i87421_BNHgoraz1.jpg]

[تصویر: i87422_BNHgoraz2.jpg]

[تصویر: i87424_BNHgoraz3.jpg]
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۴:۴۲ عصر
ارسال: #10

برای پست دوم همون طور که قول داده بودم فیلم شکار گراز با سگ رو قرار میدم که توسط یکی از آشناهامون که با محلی های شهرستانمون رفته بودن شکار گرفته شده... فقط چنتا نکته:
1- روال اینجوری پیش نره که فقط من عکس و فیلم قرار بدم... پس هرکی عکس و فیلم و خاطره خاصی داره لطف کنه و در اینجا قرار بده...
2- به دلیل اینکه این ویدیو با موبایل فیلمبرداری شده فرمتش 3gp هست و طبیعتا کیفیت مطلوبی نداره... :oops:
3- برای دانلود فقط کافیست که روی لینک زیر کلیک کنید(این توضیحو برای افراد مبتدی گفتم... به کسی بر نخوره ها!) :mrgreen:
4-هر کی نظر خاصی راجب ویدیو ها و عکسها داره همین جا مطرح کنه... :wink:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.persianupload.com/5120467">http://www.persianupload.com/5120467</a><!-- m -->
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۷:۲۷ عصر
ارسال: #11

بسيار عالى!! بالاخره چشممون به يه عكس شكار در ايران هم روشن شد! Tongue دست اقا بهروز (BNH) درد نكنه كه زحمت اولين سرى عكس رو كشيد و آقاى محيط بان كه آموزش هاى لازم رو داد! حالا ميتونين از اسلحه خودتون، شكار، و ... اينجا عكس بزارين! ميشه توضيح بدى تفنگى كه تو عكس ديده ميشه از چه مارك و چه كاليبرى هست؟ گلنگدنش كه ظاهرا مدل ماوزر 98 هست و قنداق هم طرح آلمانى (به طور دقيق تر باواريايى).

خدمت آقا بابك (تاكسيدرميست) هم سلام عرض ميشه و اميدوارم ايشون هم عكس پرنده يا و كارهاى ديگشون رو كه درست كردن اينجا بزارن ببينيم. :wink:

براى تنوع، اينهم چند تا عكس شكار از يك آقاى شكار چى بسيار معروف ايرانى در آفريقا! عكس ها مربوط به حدود 40 سال پيش هست. اسلحه توى عكس اول وتربى مارك 5 در كاليبر 460 وتربى مگنوم هست. كسى ميتتونه حدس بزنه اين اقا كى هست؟ :wink: Big Grin

[تصویر: IMG_0545.jpg]

[تصویر: IMG_0532.jpg]

[تصویر: IMG_0534.jpg]
۱۰-۲۴-۱۳۸۸, ۰۷:۵۶ عصر
ارسال: #12

اسلحه بنده همانطور که گفتم صیاد2 هست... اینم عکس عمومی اسلحه...

[تصویر: i87451_sayyad2022.jpg]

اما با توجه به تغییرات استثنایی ای که روی اون در سال 88 افتاده عکس تفنگ خودمو میزارم تا مقایسه کنید...

[تصویر: i87459_08022009009.jpg]

تغییراتی که به وجود آمده اینه که علاوه بر حل شدن مشکل گیر کردن تیر در اسلحه رنگ قنداق عوض شده / روی قنداق تراشهای فوق العاده ای خورده / روی قسمت های آلومینیومی اسلحه نقشهای زیبایی کشیده شده و... که با مقایسه دو تصویر متوجه میشوید...
۱۰-۲۵-۱۳۸۸, ۰۴:۰۲ صبح
ارسال: #13

سلام به همه عزیزان

اول اینکه امید جان شما با این عکسات کاری کردی که ما خجالت بکشیم عکس اپلود کنیم!
عکس تاکسیدرمی رو تو بخش آموزش گذاشتم ،ولی از حالا بگم از اونجا که مشکل نداشتن استودیو دارم عکسام خوب نیست!!!عکس خوب رو باید تو استودیو و با نور پروژکتور انداخت دیگه!!امید!اون شکارچی رو هم میشناسم ،جک اوکانره!!!!این کارای تاکسیدرمی که میبینید هنوز کامل نیست دیروز و پریروز کار کردم!مراحل کار رو هم عکس گرفتم که گذاشتم تو بخش تاکسیدرمی برای مشاهده!طراحی ها هم مربوط به موضوع شکاره متعلق به سالها قبل که نوجوون بودم ،ببینید!

[تصویر: i87551_mohiban2.jpg]

[تصویر: i87550_mohitban1.jpg]

[تصویر: i87555_BOTW.jpg]

[تصویر: i87554_botwchukar.jpg]

[تصویر: i87557_P6300011.gif]

[تصویر: i87558_P7240002.jpg]

[تصویر: i87559_room27.jpg]

[تصویر: i87561_126.jpg] [تصویر: i87560_TAX.jpg]

آقا بهروز BNH وزن این تفنگ شما که خیلی هم خوشکل درست شده چند کیلو گرمه؟؟
۱۰-۲۵-۱۳۸۸, ۰۱:۰۱ عصر
ارسال: #14

مرسی... وزن تفنگ من(صیاد2) در کاتالوگش اومده که 3کلیو و 200گرم هست که سبک ترین سلاح تولید داخلی هست...
۱۰-۲۵-۱۳۸۸, ۰۶:۳۰ عصر
ارسال: #15

عجب عكس هاى باحالى! ممنون از اينكه عكس هاتون رو آپلود كرديد. خيلى جالب بود. چشممون به جمال دو اسلحه ساچمه زنى ساخت داخل هم روشن شد!

آقاى تكسى درميست: اين آقاى شكارچى كه من عكس هاى شكارش در آفريقا رو گزاشتم جك اوكانر نيست! گفتم كه ايشون ايرانى هست! ولى اتفاقا از دوستان آقاى اوكانر هم بوده و آقاى اكانر رو براى شكار به ايران دعوت كرده و باهم شكار هم كردن. حالا شما حدس بزن كى هست! :?:
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان