شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اخطار های زیر رخ داد:
Warning [2] ini_set() has been disabled for security reasons - Line: 15 - File: inc/plugins/whoviewedtopic.php PHP 5.2.9 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/whoviewedtopic.php 15 ini_set
/inc/class_plugins.php 43 require_once
/inc/init.php 223 pluginSystem->load
/global.php 19 require_once
/showthread.php 22 require_once

!!

مهمان گرامی به تالار گفتگو خوش آمدید!

با ثبت نام در بخش پرتال سایت با همان یوزر و پسورد می توانید از انجمن ها استفاده نمایید و نیازی به عضویت دوباره در بخش انجمن ها نمی باشد . فقط کافیست بعد از وارد شدن به صفحه شخصی خودتان در پرتال سایت، یکبار با استفاده از کلید F5 انجمن را رفرش نمایید تا اکانت شما توسط انجمن شناخته شود!!!

Announcments BOX
  • شما می توانید این اعلانات را از : کنترل پنل مدیرکل --> پیکربندی --> تنظیمات پلاگین اعلانات انجمن ویرایش کنید.
  • همچنین می توانید به جای اعلانات تبلیغات مورد نظر را قرار دهید.
  • این پلاگین در سایت مای بی بی ایران نوشته شده است.
  • امیدواریم از پلاگین لذت ببرید.

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفي سلاح هاي بادي
۱-۲۳-۱۳۸۹, ۱۰:۱۶ عصر
ارسال: #1
معرفي سلاح هاي بادي
سلام خدمت دوستان
به دليل تنوع سلاحهاي بادي در ايران و نداشتن يك راهنما براي انتخاب ، تصميم گرفتم به كمك دوستان آشنا به سلاحهاي بادي مخصوصا hw80 و mahmud ، يكي يكي در خصوص سلاحها و مشخصات آنها بحث كنيم.
همانطور كه مي دانيد ارزان ترين سلاح بادي در بازار مدل هاي چيني هستند كه از قيمت هاي 15000 تومان شروع مي شوند. مدل هاي قديمي B2 ، B1 و B3 كه ساخت شركت Shanghai air gun هستند و سهم زيادي از بازار ايران را به خود اختصاص داده اند.

[تصویر: index_02.gif]

[تصویر: B1(1).jpg]

[تصویر: B2(1).jpg]

[تصویر: B3-1(1).jpg]

از دوستاني كه تجربه تيراندازي با اين سلاحها را دارند مخصوصا كساني كه اقدام به تعمير و سرويس قسمتي از سلاح را كرده اند ( مثلا تعويض فنر ، واشر ها ، پكينگ و غيره ) مي خواهم تجربه هايشان را با ديگر دوستان به اشتراك بگذارند.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
۱-۲۴-۱۳۸۹, ۰۷:۲۴ صبح
ارسال: #2

سلام جناب محیط بان عزیز
ممنون از زحمات شما
من در زمات طفولیت یک نمونه دیانا25 و یه سلاح بادی چینی از نوعb2داشتم.
یکی از مشکلاتی که این سلاح های چینی پیدا می کنن. در خصوص فنر نگهدارنده ماشه هست که خیلی هم خطر ناکه .و چون فنر زود ضعیف میشه دیگه زبانه ماشه رو نگه نمی داره و فنرخود به خود آزاد میشه.
۲-۲۸-۱۳۸۹, ۱۱:۴۱ صبح
ارسال: #3

من یک سلاح بادی والتر 8 تیر دارم که دو کپسول گاز CO2 نیروی لازم جهت شات ساچمه را ایجاد می کنه. روی خزانه آن 8 تیر جا می شه و به صورت lever action مسلح می شه یعنی دقیقا مشابه وینچسترهای فیلم های وسترن. خیلی زیبا و دقیقه . با هر دو کپسول تا 80 تیر را بدون افت میشه شلیک کرد و بعد از آن تا تیر 150 افت شات داریم. دو سال پیش اونو 260 هزار تومان خریدم . قیمت جهانیش 400 تا 450 دلاره . مشخصات این سلاح به شرح زیر است:

Action Type: 8-shot Lever Action CO2
Caliber: .177 caliber
Velocity: 630 fps
Weight: 7.5 lbs
Length: 38.3" overall
Barrel: Rifled Steel, 18.9" long
Power System: Two Standard 12gm CO2

اینهم عکس سلاح:
[تصویر: i108008_walrifletrans.gif]
[تصویر: i108010_060408breechopen.jpg]
[تصویر: i108011_060408co2.jpg]
[تصویر: i108012_060408leveropen.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲-۳۰-۱۳۸۹, ۰۷:۵۷ صبح
ارسال: #4

سلام
اين سلاح را از نزديك ديدم. خيلي زيبا و خوش دست است. يادم بار اول از طرح جا سازي شده در قنداق براي كپسول ها نظرم را جلب كرد.
۳-۶-۱۳۸۹, ۰۱:۲۶ عصر
ارسال: #5

سلام
كساني كه چند وقت يكبار به بازار فروش سلاح شكاري و بادي سر مي زنند ( مخصوصا تهراني ها ) تازه هايي رو در زمينه سلاح و متعلقات مي بينند. در نيمه دوم پارسال احتمالا با تعدادي بادي ساخت تركيه به نام HATSAN ( هاتسان ) روبرو شده اند. تعداد كمي بصورت نمونه و در مدل هاي مختلف وارد كشور شده بود كه زود هم فروخته شد.
قيمت آنها كمي بالا بود. شايد به دليل تعداد كم خريداري شده و هزينه گمركي.
داراي كاليبر هاي 5/4 و 5/5 و همگي با سيستم شكستن لوله كار مي كردند. بعضي از قطعات آنها ساخت چين بود. قنداق ها همه پلاستيكي البته در طرح هاي زير. در عكس ها مشخصه كه درجه مگسك ها هم پلاستيكي بوده و شايد سلاح يك سبكي كاذبي داشت. در كل قنداق پلاستيكي خوشايندي نداشت. خودم با چند نمونه آنها تيراندازي كردم. دقت لازم رو نداشت.
نمي دونم افرادي كه اين سلاحها را خريداري نمودند الان راضي هستند يا نه. سيستم سيلندر و پيستون و نيز فنر و پكينگ ، خودش رو با تيراندازي نشان مي دهد.
البته ماشه تنظيم شونده داشته و نيز داراي كفي قنداق مناسب در مدل هاي گرانتر هستند. چيز قابل توجه اينكه كه در همه مدل ها داراي ضامن اتومات مي باشند يعني هر بار كه سلاح مسلح مي شود شاسي ضامن به بيرون آمده و ضريب ايمني بالا مي رود.

[تصویر: hatsan_logo_top.gif]
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.hatsan.com.tr">http://www.hatsan.com.tr</a><!-- m -->
مشخصات فني سلاح هاي بادي
• Break barrel, single cocking system & single shot.
• Available in .177 (4.5 mm), .22 (5.5 mm) and .25 (6.35 mm) caliber.
• Quattro Trigger & SAS™ - Shock Absorber System.
• Precision rifled steel barrel.
• Manual safety & automatic safety.
• Anti bear-trap safety.
• Ergonomic design synthetic stock with montecarlo cheekpiece.
• Rubber butt pad for recoil absorption.
• Checkering on grip for better control and feel.
• Metal trigger blade.
• Grooved cylinder for scope & mounted scope stop.
• Micro adjustable rear sight for both windage and elevation.
• Hooded front sight.
• TRUGLO fiber optic sights with contrasting fiber colors (optional).

* Above maximum muzzle velocity figures may differ depending on the pellet weight & shape.
* The energy restrictions of a particular country can be achieved by the reduction in the muzzle velocity. The above maximum velocity figures are obtained when there is no energy restriction on the air rifle.

[تصویر: mod_70.gif]

[تصویر: 70_camo.gif]

[تصویر: 70_mw.gif]

[تصویر: mod_125.gif]

[تصویر: arpacik_3.gif]

شکستن لوله بزرگ با نشانه روي باز جلو

[تصویر: arpacik_5.gif]

[تصویر: gez_siyah_2.gif]
دید عقب ( شكاف درجه ) با قابلیت تنظیم

[تصویر: airgun_tetik_detay_siyah.gif]
ماشه فلزي ( با قابليت تنظيم )

[تصویر: triopad_system_siyah.gif]

[تصویر: kizak_detay_2_siyah.gif]

در ادامه ، مطالب را با نمونه كلت بادي هاتسان و دوربين و رد دات ادامه مي دهيم.
۳-۱۳-۱۳۸۹, ۰۱:۵۹ عصر
ارسال: #6

همانطور كه قبلا گفتم به همراه ورود تفنگ هاي بادي شركت هاتسان ، تعدادي كلت بادي كاليبر 5/4 مدل Break Barrel برابر مشخصات ذيل توزيع شد. در تصوير مشخص است كه يك لوله پلاستيكي ( غلاف ) براي اين سلاح طراحي شده كه بتوان راحت تر لوله را تا كرد و مسلح نمود.
به نظر مقداري وزن اين سلاح بيش از حد بود و نيز داراي ضخامت و حجم زيادي بود. اين مورد به خطاي تيرانداز و لرزش دست كمك مي كند . شكاف درجه و مگسك از جنس پلاستيك بود و همچنين سلاح براي ايمني داراي ضامن بود.

[تصویر: mod_25.jpg]

[تصویر: mod_25_detay.jpg]

مشخصات فني كلت هاي بادي
• Break barrel, single cocking system & single shot semi recoiless air pistol.
• 4.5 mm (.177) or 5.5 mm (.22) caliber.
• Ergonomically designed, rugged & compact design synthetic pistol grip.
• Precision rifled steel barrel-outside covered with synthetic.
• Manual safety.
• Cocking safety (anti bear-trap).
• Grooved cylinder for scope mounts.
• Micro adjustable rear sight.
• Hooded front sight.
• Comes in its box with a free “Air Pistol Pellet Catcher”, “Hatsan Target papers”, “Hatsan Pellets” and “Cocking Aid".

مشخصات رد دات و دوربين هاي شركت هاتسان كه در بازار عرضه شد. البته همانطور كه عرض شد تعداد خيلي كم بود و نمي توان نظرات دارندگان آن را جمع آوري نمود.

[تصویر: optima_scope_01.gif]

[تصویر: optima_scope_12.gif]

[تصویر: optima_scope_08.gif]
۳-۲۱-۱۳۸۹, ۱۰:۰۱ صبح
ارسال: #7
سلاحهاي بادي استوگر
سلام
سلاح هاي بادي استوگر با نام هاي x5 ، x10 ، x20 و x20 توليد مي شود. شركت استوگر زير نظر برتا ايتاليا در تركيه فعاليت مي كنه و توليد كننده انواع سلاحهاي شكاري و بادي تحت ليسانس مي باشد.
سلاح داراي كيفيت خوب و نيز دقت عالي بود. همانند توليدات هاتسان داراي ضامن و نيز امكان تنطيم ماشه بوده و شكاف درجه و مگسك آن از جنس پلاستيك مي باشد.
سرعت ساچمه ها بالاتر و بهبود يافته كه اين خود به دليل كيفيت سيلندر و فنر داخلي مي باشد.

[تصویر: Stoeger_Air_Banner.jpg][تصویر: sto_x5combo_wood.jpg]

[تصویر: 04-12-10-02-stoeger-x5-sights.jpg]

[تصویر: 04-12-10-03-stoeger-x5-scope.jpg]
۴-۱۸-۱۳۸۹, ۱۰:۱۴ صبح
ارسال: #8
تفنگ بادي كوئينگ
معرفي تفنگ بادي كوئينگ ( KUENG ) ساخت سويس

[تصویر: 03631dHi.jpg]
سلام
اگر اين اينترنت نبود اطلاعات كلي ما در زمينه سلاح و شكار و غيره پايين بود. سلاحهاي بادي كه تا به حال ديده ايم محصولات دو سه تا شركت بوده اند كه معمولا كيفيت چنداني ندارند و البته مدل هاي گرانتر هم دور از دسترس ما هستند. آشنايي با مدل ها ، طراحي و چگونگي قطعات داخلي بادي ها هم خودش لطفي داره كه يك دنياي تازه براي افراد كنجكاو و علاقمند براي سلاح است.
نوبت به يك شركت سويسي رسيده كه سازنده انواع سلاحهاي بادي اعم از كلت و تفنگ و يا خفيف بوده و مدل هاي متنوعي عرضه مي كند.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.blueline-studios.com/kuengairguns.com/index.html">http://www.blueline-studios.com/kuengai ... index.html</a><!-- m -->

مشخصات فني
كاليبر : 5/4 ميليمتر
وزن : 5/5 كيلوگرم
طول : 1120 ميلي متر
طول لوله : 440 ميلي متر
مكانيزم : مسلح شوند بوسيله اهرم جانبي
انرژي دهانه : 12 ژول
نيروي مسلح شدن : 2000 نيوتن
جنس بدنه : فولاد با رنگ كوره اي
جنس قنداق : چوب گردو
پرداخت قنداق : روغن چوب و پوليش شده
مكانيزم چكاننده : ماشه قابل تنظيم
عرض پايه نصب دوربين : 11 ميلي متر
مكانيزم ايمني : ضامن شليك

[تصویر: 03706Hi.jpg] [تصویر: 03647Hi.jpg] [تصویر: 03626dHi.jpg] [تصویر: 03521.jpg] [تصویر: 03514Hi.jpg]

[img:832:624]http://www.blueline-studios.com/kuengairguns.com/jpg/pelletwhirlsHi.jpg[/img] [img:1024:790]http://www.blueline-studios.com/kuengairguns.com/jpg/pelletSamplesHi.jpg[/img]
۴-۱۸-۱۳۸۹, ۰۴:۵۰ عصر
ارسال: #9

من خودم یک نمونه b3-1 گرفتم 40 تومن واقا ازش راضیم قدرت سرعت دقت واقا خوبه فکر نمیکردم اینجور برام کار بده 5000 هزار ساچمه باهاش شلیک کردم ولی هنوز از نظر برد وقدرت حرف نداره تا اینکه فنرشو عوض کردم که قدرتش خیلی بهتر از قبل شد تا 65 متر که باهاش با مگسک نشونه گرفتم خطا نزد بیشترین شکار هم که باهاش کردم یک موش خرما بزرگ بود که از 25 متری جمجمشو سوراخ کرد وقتی که استخون سر موشو سوراخ کنه فکر کنم بتونه شکار بزرگترم بزنه در ضمن کالبیرش هم 5/4 بود در کل نسبت به قیمتش خیلی خوب کار میده از نظر قیافه هم خیلی شکیله به تمام فقرا این تفنگو پیشنهاد میکنم

اگر در بعضی موقعیت ها قرار بگیریم از انچه هستیم متعجب میشویم
۵-۶-۱۳۸۹, ۰۵:۳۷ عصر
ارسال: #10

با سلام خدمت دوستان .
منم میخوام امروز یه سلاح جدید رو بهتون معرفی کنم مطمئنم که خوشتون میاد.
اسم این اسلحه هسا هاتسات ای تی 44 10 تیر با یه گپسول که با هوا پر میشه و تلمبه مخصوصش که همراهش هست میتونید قدرتی معادل 40 ژول به دست بیارید که فوق العاده هست.من الان نزدیک به 2 ماه که این اسلحه رو دارم و هیچ مشکلی تا الان نداشته این اسلحه فوق العاده دقیق و فوق العاده قدرت مند هست و دوربین هم به هیچ عنوان خراب نمی کنه چون اصلا لگدی نداره.گروپ هایی که من با این اسلحه گرفتم در 40 متر با ساچمه باراکودا به قطر تنها 5 میلی متر بوده یهنی تقریبا تمام ساچمه ها روی هم خورده و فکر میکنم این فوق العاده هست.به دوستانی که دنبال اسلحه ای با قدرت بسیار بالا (از قوی ترین اسلحه بادی موجود در کشور هانتر 1250 به مراتب قوی تر هست) و دقت بسیار بالا و دوربین نگه دار هستند دعوت میکنم حتم این اسلحه رو امتحان کنن.اینم سایتش.
http://www.hatsan.com.tr/new_at44_10.asp

این اسلحه در معتبر ترین سایت ها بالا ترین امتیاز ها رو کسب کرده.
[تصویر: AT44-10.gif]
۵-۷-۱۳۸۹, ۰۸:۱۲ صبح
ارسال: #11

سلام
من سلاح رو توي بازار نديدم. لطفا توضيح درباره خريد اين سلاح بدهيد.
فكر مي كنم كه اگر خودتان اون رو وارد كرديد مشكلاتي براي گمرك داشتيد.
۵-۷-۱۳۸۹, ۰۹:۳۷ صبح
ارسال: #12

با سلام.
من اين سلاح رو از تهران تهيه كردم.اسم مغازش رو دقيق خاطرم نيست اما نمايندگي رسمي اين شركت تو ايران هست و اين اسلحه هارو با مجوز وارد ميكنه در مورد مجوزش هم من به سازمان مهمات و اسلحه استان فارس مراجعه كردم و گفتند كه مجوز خاصي لازم نداره.
به همه دوستان پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنند.مطئن هستم كلا نظرتون راجع به تفنگ بادي عوض ميشه واقعا پر قدرت و دقيق هست.مزيت بسيار بالايي كه داره اينه كه يه تلمبه با كيفيت هم همراه اسلحه هست كه هيچ مشكلي براي استفاده از اون نداريد وبه مراتب مي تونيد بادش كنيد و ازون استفاده كنيد.الان تا اونجا كه من ميدونم مدل 10 تير دستكشش هم وارد شده با اسم AT 44 PA فكر ميكنم.كه از نظر قدرت و دقت يكي هستند اما سرعت عمل مدل دستكش واقعا بالا و عالي هست و ميتونيد از پس تير هاي اون نهايت لذت رو ببريد
۵-۷-۱۳۸۹, ۰۹:۴۰ صبح
ارسال: #13

سلام
لطف مي كنيد قيمت خريد اون را ذكر كنيد.
۵-۷-۱۳۸۹, ۰۹:۴۲ صبح
ارسال: #14

من 2 روز پيش براي اولين بار با اسلحه به شكار رفتم و تونستم يه كبوتر رو از فاصله 75 متري با ساچمه باراكودا بزنم شما با اين اسلحه و البته ساچمه اي مثل باراكودا و يه دوربين زوم دار به راحتي قادر هستين در فاصله 80 متري تصميم بگيريد كه سر يك پرنده مثل كبوتر رو هدف بگيريد يا بالش يا هر جاي ديگش .
يكي از دوستان تعريف مي كرد كه با اين اسلحه تونسته يك گراز 30 كيلويي رو از فاصله 30 متري بزنه و اونو شكار كنه.
تا وقتي با اين اسلحه شليك نكردين متوجه قدرتش نيستين.
۵-۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #15

با چه ساچمه ای و کجای گراز زده؟با چه کالیبری؟
قیمت اسلحه رو هم نگفتین و اینکه اسلحه چند خان که تو 80 متری حق انتخاب میده و وزن تفنگ چقدره.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان