![]() |
|
خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - نسخه قابل چاپ +- Forums (http://www.mohitban.com/fa/forums) +-- انجمن: مطالب سلاح ، شكار و تجهيزات (/forumdisplay.php?fid=12) +--- انجمن: شكار و شكارگاه (/forumdisplay.php?fid=17) +--- موضوع: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! (/showthread.php?tid=71) صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 |
Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - shooter - 12-09-2010 12:14 PM سلام امید خان از عکس های قشنگت لذت بردم، امیدوارم که همیشه با دست پراز شکار برگردی. چند وقته پیش یه فیلم شکار پرندگان آبزی گرفتم که تو کانادا(به نظر من:کشور فوقالعاده برای شکار+آزادی) پر شده بود توسط یه آقای به اسم جک برینگ هم اگه اشتباه نکنم ،هر لحظه از اون فیلم که نگاه میکردم بی اختیار می خواستم برم تفنگم بردارم برم شکار ، ولی متآسفانه همچین طبیعتی در دست رس نیست. با این خشک سالی و نباریدن طولانی تو این فصل، امسال فقط تونستیم 1دونه مرغابی بزنیم. این عکسها مربوط میشه به سال قبل تو همین فصل. ![]() ![]()
Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - soroush - 12-10-2010 01:51 AM شکار چیان عزیز خسته نباشید راستی منم همراه با پسر عمم تو این فصل سرما رفته بودیم به یکی از ییلاق های منطقه که هوا اونجاها به شدت سرده بعد چند ساعت گشت در حین ناباوری تو گردنه کوه مقابلمون یه خرس قهوه ای به چه بزرگی دیدیم. خدا رو شکر ما رو این طرف ندید (جایی که ما رفته بودیم به سختی یه آدم از اونجا رد بشه) از شدت ترس فقط تونستیم شکارو ترک کنیم بی سرو صدا برگردیم حالا نمی دونم این اتفاق واسه کی پیش اومده که بتونه حال مارو اون لحظه درک کنه. :twisted: Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - alborzhunting - 12-11-2010 10:24 AM سلام به همه جناب shooter تيغ برا قربان ..... نفرموديد شما از كدام استان هستيد كه اردك از در و ديوار بيبوناتون بالا ميره ؟؟؟؟ درود Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - Guest - 12-11-2010 11:18 AM shooter نوشته شده توسط:سلام ودورود به همه دوستان جناب شوتر عزيز البته ببخشيد كه عكس شما رو بهانه اي براي عنوان اين مطلب قرار دادم. شما الان چند قطعه پرنده شكار كرديد؟ گيريم كه همه تفنگهاي همراهتون مجوز دار و همچنين داراي پروانه شكار باشند.واسه شما مجموعاًميشه 20قطعه پرنده اما ..... اگر فردايي بوديم و بچه هامون رو اورديم توي بيابون هاي خشك و خالي و بدون پرنده و بعد اومديم عكس كبك و دراج و هوبره و... رو از توي اينترنت سرچ كرديم و يا از آلبوم عكسمون نشون بچه هامون داديم،بدونيم كه مقصر اين قضيه خودمون بوديم و كسي ديگر رو مورد ملامت قرار نديم.و نگيم كه :اي بابا اونقدر شكارچي زياد شده كه.... اون شكارچيهايي كه زياد شدن خود ماييم. دنبال سيمرغ نگرديم. ببخشيد اينو ميگم عكس شما به اندازه اون بز و اون شكارهايي كه توي حمام انبار شده بود ..درد آوره. به خودمون خيانت نكنيم. Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - shooter - 12-11-2010 01:20 PM amin جان سلام قبل از هر چیزی از این حس مسولیت پذیری شما قدر دانی میکنم و امید وارم که مسولین عزیز سازمان محیط زیست هم همچین حسی نسبت به طبیعت داشته باشند. در مورد عکس: این عکس مربوط به شکار این فصل(که 7 ماه برا رسیدن فصل شکار دندون رو جگر گذاشتیم که خارج فصل نریم شکار) و قبل از این بود که مجوز ها رو باطل کنن ، وطبق این مجوز که سازمان ، هر شکارچی در سه روز پایان هفته میتونه به شکارگه بره و در هر صفر 5 کبک ،2تیهو،2 غاز... بزنه که تو مجوز قید شده .در هر هفته 15 تا کبک در شکارگاه های مجاز.(کبک های تو تصویر 32 تاست).البته صرفآ داشتن مجوز برا شکار چی شدن کا فی نیست. در مرد سلاح: تمام اسلحه ها مجوز دارن بجز اون تکلول ترک که قنداقش از چوب ساخته شده. در مورد شکار گاه: من میتون کمتر از 40 دقیقه یه شکارگاه کبک وکمتر از 20 دقیقه به شکار گاه تیوه برم(مزیت شهر های کوچیک). ولی تو این شکار گاه ها به ندرت میرم، به چند دلیل ، از جمله اینکه تقریبآ تمام کسایی که یه تفنگ دستشون میفته با فشنگ فکر میکنن شکارچین و فصل شکار و غیر شکارم براشون معنی نداره و نای راه رفتن تو کوه کمر ندارن به این مکان میرن و بارها تو فصل بهار دیده شدن ک با استفاده از تقلید صدای کبک دست به شکار کشی میزنن یا میرن تو محل چشمه کمین میکنن(البته بر میگرده به نبودن آوزش و بی عرضه گی جمع کثیری از پرسنل سازمان محیط زیست). من برای رسیدن به این شکارگاه نزدیک 6تا 7 ساعت پیاده روی کردم تا بتونم تو منطقه ای شکار بزنم که جمعیت کبک ها رو به کاهش نباشه این هفته هر چه دستان اسرار کردن بریم شکار قبول نکرد و تا بعد از بارندگی به شکار نمیرم. و از همه اینها گذشته بنظر من هیچ کس از اینکه دسته های کبک ، تیهو، کبوتر... وکلآ شکار ،از بین بره به اندازه شکارچی ناراحت و دل شکسته نمیشه. چون دیگه شکاری وجود نخواهد داشت که شکارچی(با تمام لذت ها وزیبایی ها) وجود داشته باشه. روزگاری تو همین کوه های محل سکونت من کله های 20-30تای قوچ ومیش ، کل و بز وجد داشتن به طوری که یکی از مردم محلی تونسته بود از داخل خونش یه قوچ روی تپه های رو به رو خونش بزنه. ولی الان..... من اهل ایلامم. با تشکر ببخشید . Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - alborzhunting - 12-11-2010 03:52 PM سلام به همه با تشكر فراوان از جناب amin و تشكر از جناب shooter عزيز ... جهت جلوگيري از هر گونه سوئ استفاده از مطالب و عكسهاي ارسال شده و و ....... براي ارسال عكس يك سري نكات رو رعايت بفرمائيد . با تشكر Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - hossien - 12-11-2010 10:37 PM سلام به همه دوستان عزيز امين از احساس طبيعت دوستي و مرام در شكارت خوشم اومد shooter عزيز دوست گرامي فكر كنم تعداد مجاز شكار در 2 روز فكر كنم توي يه روز شكار كرده باشيد ولي دوست گرامي سعي كنيد تو شكار رقابت تو تعداد زياد نزاريد و اگر رقابتي هم شكار مي كنيد بزاريد واسه شكار تعداد مجاز در كمترين وقت اين طوري هم اگر از روي رقابت شكار كرديد هم تعداد رو رعايت كرديد و هم زياد رويي نكرديد و هم براي هفته بعد اميد شكار در اون منطقه رو از دست نميديد انشالا كه از دست من ناراحت نباشي جاتون خالي ديروز رفتم با دوستم و دادش كوچيكم واسه شكار كبك خلاصه بع از رسيدن به مخل دو تا كبك چيل رو زمين زديم و شكار شروع شد البته باد شديد از اول صبح حال ما گرفت تا ساعت يك اين باد نخوابيد حال مارو خراب كرد البته ما توانستيم تعداد مجاز 12 تا با سه تا خرگوش بزنيم اين عكس كه گذاشتم واستون براي دو هفته پيشه كه به تعدادي از دوستان رفتيم شكار كبك
Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - pancho - 12-12-2010 09:34 AM با سلام جناب شوتر این پروانه شکاری که شما زحمت مفاد اونو کشیدین تو استان ما که داده نشده چون تو پروانه من فقط 5 شنبه و جمعه روز شکاره و در هر سفر 4 قطعهو.... این پروانه که شما نوشتی مال پارساله نظر بقیه دوستان چیه ؟ من که اشتباه نمی کنم ؟ بدرود Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - shooter - 12-12-2010 01:10 PM سلام با این صحبت شما که این تعداد برا یک روز زیاده موافقم ، ولی اینو هم در نظر داشته باشید که من هر روز برا زدن شکار نمیرم وتقریبآماه میشه که دیگه به اون شکارگاه رفتم و نه به شکار کبک (ولی به امید خدا امروز داره بارون میزنه وآخر هفته مبرم سراغ مرغابی). وبه دلیل راه سخت ودروری که داره کمتر کسی(خیلی کم) برا شکار زدن حاضر میشه بره اونجا.در ضمن پشت مجوز شکار تعداد قید شده، حالا اگه تعداد به غیر از اونه، من اطلاعی ندارم. از همه این حرف ها گذشته سیستم شکار و شکارچی بودن تو ایران به دلیل بی کفایت بودن مسولین نه چندان مسول سازمان محیط زیست، شکارچی رو به شکار غیر مجاز مجبور میکنن. نمیدونم چرا؟ ولی افرادی در سازمان وجود دران که در سال یک بار هم به گشت نمیرن ولی زیر کولر کنار بخاری نشسته قانون وضع میکنن و ایده همشون هم اینه که مجوز شکار ندین ،تا میتونید محدودیت ایجاد کنید..... بجای فعالیت بیشتر و آموزش صحیح یک شکارچی، من موندم چرا افرادی تو سازمان استخدام میشن که نه به شکار ،نه طبیعت و.... علاقه دارن. چند روز پیش تلوزیون یه مستند در مورد شکار ومحیط زیست نشون داد که راوی استاد اینانلو بود ، در ایران فقط سالانه 400 مجوز شکار پستاندارن صادر میشه (که به نور چشمی ها میرسه)ولی در سؤد چند هزار مجوز صادر میشه که درامدی میلیاردی برای این سازمان داره. بین سال های 52 تا 56 جمعیت پستانداران و وحوش تو ایران رشد بسیار خوبی داشتن و جمعیت شون رو به افزایش بوده ولی الان .... هنر مسولین سازمان این بوده که ...، بله ما یک ببر سیبری حامله رو از روسیه اوردیم و... به به وچه چه.... که بعد معلوم میشه یک ببر تو اسارت بوده وبه قول بعضی ها میگن یه ببر پیر سیرک بوده، وانگار نه انگار یک جفت پلنگ مازنی رو که یک از بزرگ جثه ترین پلنگ های دنیاست عوضش دادن. برادر تو مملکتی که جون آدما مهم نیست.... محیط زیست :!: مهم باشه. چشم سعی میکنم پسر خوب باشم. با آرزوی موفقیت برای همه شما بدرود Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - Guest - 12-13-2010 03:20 AM سلام بر همه. من الان چند روز هست از كانادا برگشتم به فلوريدا در آمريكا. همچنان دارم روى كارهاى شركتم و ثبت اختراعات و اينها كار ميكنم. اميدوارم اقاى محيطبان زود اين تغييرات فروم رو درست كنه تا بشه اينجا رو راحت ديد و پست گزاشت. اين سيستم فعلى فروم خيلى گيچ كننده هست. Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - Guest - 12-13-2010 04:22 PM به به سلام به همه دوستان، مي بينم كه بحث تعداد و روز و اينها خيلي چالش بر انگيز شده،من هم كه با دايال آپ خدمت رسيدم فقط خواستم بگم بقول البرزهانتينگ تيغ برا!!راستي حسين جان چرا از كبك چيلهات هيچ عكسي نذاشتي؟موفق باشيد؟ Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - hossien - 12-14-2010 12:55 AM سلام بابك جان حالت چطوره . ميدونم چقدر ناراحت هستي بخاطر ماشين 8O :cry: جات خيلي خيلي خالي :!: تو كه ميدوني گوشي از نوع باباقوري هست و دوربين ديجيتال هم ندارم خلاصه شكار بدون عكس مثل خوردن چاي سرده :oops: :oops: :cry: :cry: Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - shahbaz - 12-14-2010 01:00 AM سلام دوستان گلم، منم چند وقته الكى درگيرم، اومدم بگم عكساتونو مى بينم ، دستتون درد نكنه، تو شكاراتون جاى منم خالى كنيد، حسين خان واسه ما هم يه چيزايى بذار بمونه. :lol: Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - Green - 12-14-2010 01:44 AM سلام دوستان این عکس از شکار گراز در منطقه سرخس استان خراسان رضوی با 2 تیر چهار پاره هستش که در حالی که دنبال کبک و تیهو میگشتیم دیدم گز ها داره تکون میخوره و بعد بقیه داستان............
Re: خاطرات شکار همراه با عکس و فیلم...! - vm68 - 12-14-2010 12:10 PM دمت گرم عجب گرازی زدی به نظر تروفه خوبی است راستی دندان هایش چقدر طول داشت |