Forums
پيشنهاد براي نخجير 3 - نسخه قابل چاپ

+- Forums (http://www.mohitban.com/fa/forums)
+-- انجمن: مطالب سلاح ، شكار و تجهيزات (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- انجمن: سلاح گلوله زني (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: پيشنهاد براي نخجير 3 (/showthread.php?tid=60)

صفحه ها: 1 2

پيشنهاد براي نخجير 3 - mohitban - 06-06-2009 08:30 PM

شخصا سلاح نخجير سه را خيلي دوست دارم. سلاح گلوله زني و تيراندازي با آن يك دنياي متفاوتي با ساچمه زني دارد. آن لگدي كه مي زند و نيز بوي باروت و صداي بلندش ، همه باعث ايجاد هيجان و احساس رضايت مي شود. هدف زني با سلاح گلوله زني و پيروي از قوانين بالستيك ، همه داراي لحظات شيرين است.
سلاح نخجير سه ايران ساخته شده از قطعات بادوام و كيفيت بالا است. همانطور كه در پست قبلي متذكر شدم ، كپ سلاح ساخت ماوزر بوده و نيز لوله داراي كيفيت بسيار بالا و عمر طولاني مي باشد.
اما نكاتي در خصوص سلاح بايد متذكر شوم كه اگر انجام شود ، رضايت استفاده كنندگان را بيشتر نموده و باعث ترغيب تيراندازان به خريد اين سلاح مي شود.
1- بهتر است از پايه دوربين آمريكايي لئوپولد استفاده شود. زيرا اين پايه دوربين داراي پايه يك تكه بوده و داراي اندازه هاي دقيق مي باشد. اندازه رينگ هاي آن استاندارد بوده و در موقع نصب دوربين ، فشار مضاعفي بر لوله هاي تلسكوپي آن وارد نمي آيد. البته بعضي از شركتهاي سازنده پايه دوربين مدل هاي دو تكه را هم توليد نموده اند كه داراي كيفيت خوبي هستند ، و بعضي ديگر داراي شيار و ريل براي نصب روي كپ مي باشند. البته در ايران بيشتر از مدل هاي يك تكه استفاده مي شود.
2- استفاده از شكاف درجه مندرج و نيز نصب شده در محل صحيح خود بر روي لوله باشد. در موقع نصب شكاف درجه و مگسك دقت شود كه جوشكاري مربوطه تميز بوده و يكدست انجام شود.
3- اگر زاج لوله از مواد با كيفيت بهتر و نيز داراي پرداخت مناسب باشد ، جلوه اي خاص به لوله و كپ مي دهد.
4- پوشش محافظتي روي قنداق مانند ديگر محصولات ايراني از لاك الكل تشكيل شده كه بهتر است در اين خصوص از سيلر كيلر استفاده شود.
5- در صورت استفاده از قلم زني بر روي كپ ، از طرحهاي مناسب و نيز توسط قلم زنان حرفه اي انجام پذيرد.
6- در صورت استفاده از كفي قنداق مناسب و مخصوص ، مي توان لگد سلاح را كاهش داد.
6- دسته گلنگدن نقش به سزايي در زيبايي ناحيه كپ دارد. با استفاده از پرداخت كاري مناسب و يا استفاده از قالب هاي پرسي و نيز ايجاد آج روي آن مي توان نماي بهتري بدست آورد.
7- بهتر است كه قلاب بندهاي خارجي نصب شود. هم مشكلي براي بند فنگ و استفاده از آن وجود نداشت و هم زيبايي بيشتري دارد.

- Royal_Gunnery - 06-19-2009 06:41 PM

یک سوال: این سلاح از مهمات سری 270 وینچستر استفاده می کنه؟ اگر اینطو هست مهمات مذکور که موجود در بازار ایران هستند ساخت چه کارخانه و کدام کشورند؟

متشکرم

فشنگ 270 - mohitban - 06-21-2009 08:57 PM

بله ، سلاح نخجير 3 داراي كاليبر 270 است. در كل مدل و الگوي ساخت آن از روي 270 وينچستر آمريكا الهام گرفته شده است. طبعا تفاوتهايي با آن سلاح دارد كه تعدادي از آن موارد در پست قبلي ذكر شده است. مخزن و خان آن از استاندارد جهاني تبعيت مي كنه. در سالهاي پيش تعداد محدودي فشنگ توليد خارج ( مانند بلژيك و آمريكا ) براي استفاده قرار مي گرفت اما چند ساله كه در ايران توسط وزارت دفاع توليد ميشه.
با تشكر :wink:

- Guest - 01-06-2010 11:01 AM

با سلام به دوستان عزیز و همچنین محیط بان عزیز
دوستانی که این سلاح رو دارن لطفا درمورد سوالات زیر نظر بدن لطفا:
1-رضایت از کیفیت این اسلحه؟لطفا نقاط قوت و نقص و مشکلاتی رو که احتمالا تجربه کردن فراموش نشه.
2-دقت تیر اندازی این سلاح در فاصله های مختلف و نوع فشنگ استفاده شده (کارخانه و وزن مرمی) و آیا در تهیه فشنگ مناسب چه از نظر موجود بودن در بازار یا قیمت مشکلی وجود داره؟
3-دوربین و پایه مناسب
4-مشکلات در گرفتن جواز شکاربزرگ .لطفا تجربیات شخصی فراموش نشه
5-تغییرات احتمالی انجام شده روی سلاح در جهت افزایش کیفیت در تیراندازی و زیبائی ظاهری و مبلغ هزینه مورد نیاز جهت این تغییرات
6-انحرافات احتمالی گلوله در فواصل مختلف و وزن های مختلف مرمی البته جهت آموزش در تفاوت وزن مرمی ها،تنوع فشنگ برای این کالیبر و تنظیم دوربین در فواصل مختلف با توجه به نزدیکی این سلاح به 270 ویبچستر آقا امید هم نظر بدهند.
محیط بان عزیز لطفا با توجه به علاقه شخصی شما نسبت به این سلاح و اطلاع از تمامی مواردی چه در زمینه خود سلاح چه در زمینه جواز شکار راهنمائی کنید.
ارادتمند
علیرضا

- Guest - 01-06-2010 07:38 PM

ALIREZA نوشته شده توسط:6-انحرافات احتمالی گلوله در فواصل مختلف و وزن های مختلف مرمی البته جهت آموزش در تفاوت وزن مرمی ها،تنوع فشنگ برای این کالیبر و تنظیم دوربین در فواصل مختلف با توجه به نزدیکی این سلاح به 270 ویبچستر آقا امید هم نظر بدهند.

من با كاليبر 270 وينچستر تيراندازى نكردم يا شايد هم كردم :? ولى الان يادم نيست. ولى با توجه به مشخصات اين كاليبر و اينكه يه كاليبر بسيار نزديك به 30-06 هست (پوكه اون همون پوكه 30-06 هست كه دهانه اون يه كم باريكتر شده تا به جاى گلوله كاليبر 300 گلوله كاليبر 270 به كار بره) و اينكه بسيار بسيار بين شكارچى ها در تمام نقاط دنيا متداول هست بايد چيز خوبى باشه (چشم بسته غيب گفتم!!) Big Grin

كلا 270 يه كم از 30-06 و 7MM رمينگتن مگنوم كم قدرت تر هست اما به همون نسبت هم لگد كمترى داره و در اسلحه هاى سبك تر و خوش دست تر ميشه از اون استفاده كرد. لگد قابل تحمل، مشخصات باليستيك بهتر و افت گلوله كمتر نسبت به 30-06 از دلايل ارجهيت اين كاليبر هست. مشخصت باليستيك كاليبر هاى مختلف رو ميتتونيد در كاتالوگ شركت مهمات سازى فدرال كه معتبر ترين شركت مهمات سازى در آمريكا هست ببينيد. لينك داونلودش رو اين پايين ميزارم:

Federal 2010 Catalog- PDF File

به طور متوسط براى كاليبر هاى پر سرعت و دور زن (مثل 270، 7MM مگنوم و 300 وتربى مگنوم) شما ميتونيد دوربين رو در فاصله 200 يارد تنظيم كنيد. در اين حالت گلوله در فاصله 100 يارد حدود 1.5 اينچ بالا و در فاصله 300 ياردى حدود 7 تا 9 اينچ پايين به هدف ميخوره. هر يارد 0.9 متر و هر اينچ 2.5 سانتيمتر هست.

[تصویر: 57938540020429882372.jpg]

- Guest - 01-08-2010 03:54 PM

سلام دوستان یه مدته بازید ها کم شده
در خصوص نخجیر3 پرسو جوی من نتیجش این شد که:
بعضی از این سلاح راضی اند وبعضی نه این در خصوص دقت سلاح
وهمونطور که محیط بان اشاره کرده اند:قنداق باید اصلاح کردد به مبلغی حداقل 1.5 میلیون برای دوربین-و فشنگ ایرانی 6-7 هزارتومان،خوب 25-30 هزارتومان هرعدد و عالی از45 هزارتومان به بالا ولی در خصوص فشنگ نمی دونم این دوستان در معاونت چرا فکری برای قیمتش با وارد کردن نمی کنن.امید وارم این دیگه مافیا نداشته باشه.
تا بعد همه دوستان موفق باشید.

- Guest - 01-08-2010 05:33 PM

عكس از اين اسلحه ندارين بزارين ببينيم چه شكلى هست? اگه از روى اسلحه وينچستر كپى شده احتمالا مدل هفتاد و احتمالا از روى مدل هفتاد توليد قبل از سال 1964 كپى شده. چون از اون سال به بعد گلنگدن مدل هفتاد ساده شد و ديقه اون گلنگدن معروف كپى ماوزر نيست.

اقاى عليرضا، لطفا توضيح بده چه دوربينهايى و با چه رنج قيمت روى تفنگ ها در ايران معمول هست. برا من جالبه كه بدونم :wink:

- Guest - 01-10-2010 09:52 AM

سلام به دوستان در خصوص این موضوع یه نقل قول از آقای Rami270 که از سال 82 نخجیر 3 رو داره عکس این سلاح هم تو بخش مقالات هست
1- تفنگ آزاد حدود سه تا سه و نیم میلیون ( با توجه به بازار و نرخ متغیر آن )
2- دوربین زواروسکی و یا اشمیت بندر و یا نایت فورس و یا کاهلس با دهانه متوسط 42 و با پایه اصلی لئوپلد از یک و نیم میلیون الی ماشاا...
3- هر عدد فشنگ ایرانی سهمیه متوسط از 8-7 هزار تومان تا دوازده ، سیزده هزار تومان
4- هر عدد فشنگ خارجی متوسط خوب هیجده هزار تا بیست و پنج هزار تومان
5- هر عدد فشنگ خارجی اعلا آر وی اس یا نورما یا وینچستر از سی و دو هزار به بالا حتی 45 هزار که در مورد ساکو پارسال 40 هزار بود و برای آر وی اس با مرمی اچ منتل محصول سال 2006 ، 45 هزار تومان برای یکی از دوستان در تهران آب خورد .
برای اصلاح و تیونینگ و رفع ایرادات بسته به محل تعمیر و شخص تعمیرکار این مبلغ متوسط از صد و پنجاه شروع می شود و تا حدود ناقابل نیم میلیون آب میخورد .
تنها اگر قنداق را اصلاح کنید 100 الی 200 هزار تومان هزینه دارد .
در صورت تعویض 1 میلیون - 700 هزار - 800 هزار شاید هم 500 هزار باز بسته به قنداق ساز دارد آب میخورد.
اینکه دوپایه آمریکایئ اصل هم بخرید یه 150 هزار تومان هم اونجا باید هزینه کنید .
یک فاصله یاب هم نیاز داشته باشید از 400 هزار به بالا مهمانتان است .
باز هم امری باشد در خدمت هستم.
لازم به ذکر است که کلیه قیمتهای اعلام شده در بازارهای مختلف ایران و خارج متفاوت است و بنده نمیدانم محل سکونت جنابعالی بکدام بازار ها نزدیک است .
تهران شیراز مشهد بندرعباس و شاید هم اصفهان قیمتهای متفاوتی دارند .
با تشکر

- mohitban - 01-10-2010 09:56 PM

سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتي قسمت شد و توانستم يك نظري بدهم
سلاح فوق داراي همان كپ و گلنگدن آلماني هاي قديم است. آنهايي كه در زمان رضا شاه مونتاژ و سلاح سازماني به اسم برنو بود. احتمالا نمونه هاي آن را ديده ايد حك شده به سال 1307 - 1309- 1312 و غيره. خدا خير بده برادران موزر رو كه اين سلاح را درست كردند. سلاحي كه واقعا كارآمد و با عمر طولاني بود.
بعد از تغيير كاربري اين سلاح و گذشت زمان ، تعويض لول ها انجام شد و بعضي ها بدليل همخواني خشاب و گلنگدن ، لوله هاي 308 و 06/30 را نصب كردند. با مقداري تغييرات جزيي كارآمد بود ولي قانون كشور اومد و دو كاليبر 57*8 و 270 را به عنوان كاليبرهاي اصلي شكاري گلوله زني انتخاب كرد.
كارخانه وزارت دفاع با استفاده از اين كپ و گلن فابريك و گذاشتن لوله 270 ، سلاحي را با شباهت زياد به 270 وينچستر توليد نمود.
البته از اونجايي كه هميشه يك چيزي كم است ، نبود فشنگ خوب و با دقت ايراني مسئله ايجاد كرد و به قول آقايان بازار سياه فشنگ خارجي با آن قيمت هاي گزاف درست شد. براي تير دقت فشنگ هاي ايراني تعريفي ندارند.(فشنگ 2500 توماني). مثلا زدن اندازه يك نعلبكي در فاصله 150 متري خوب است. خيلي ها رو ديدم كه بصورت حرفه اي دنبال هدفگيري و تيراندازي هستند كه گلوله رو گلوله بخورد اما فشنگ هاي خوب خيلي گران است. البته آقايان فكر نكنند كه فشنگ خارجي ( حالا هر چي مي خواهد باشد ) خوب است. مثلا همين RWS موجود در بازار .
مطمئنا ساخت قنداق كه توسط يك قنداق ساز ماهر مطابق با اندازه هاي تيرانداز ساخته شده باشد و نيز داراي زاويه هاي استاندارد باشد ، نقش بسزايي در هدفگيري خوب دارد.
جديدا پايه دوربين همان لئوپولد آمريكايي نصب شده و شكاف درجه هاي سه تكه و مگسك تجاري نصب مي شود. البته به قول دوستان بايد در نهايت هر چه پول بدي آش مي خوري. اگر از آن دوربين هاي بالاي 1 ميليون توماني تا 7/1 ميليوني بخري كه مي تواني بهترين نتيجه را بگيري.
به يكي از دوستان مي گفتم كه دوربيني را با آپشن ديد در شب و دهنه 50 ديدم كه چند سال پيش به قيمت حدود 1 ميليون خريده بود.
ببخشيد همين طور بدون نثر خوب و بي نظم نوشتم. يه خورده دلم پر بود از اين بي نظمي كاليبر و فشنگ.
با تشكر

- Guest - 01-10-2010 11:20 PM

ممنون از توضيحات آقاى محيط بان و آقاى عليرضا. براى من خيلى جالب و آموزنده بود! پس اين اسلحه يه اسلحه ماوزر هست كه كاليبر اون به 270 تغيير داده شده. كه درواقع تقريبا ميشه اسلحه وينچستر مدل 70 نمونه قديمى.

دقت كنيد كه اسلحه اى بنام "270 وينچستر" وجود نداره. "270 وينچستر" اسم يك كاليبر هست. اين كاليبر در بسيارى از اسلحه هاى ديگه هم استفاده ميشه و به طور كلى وقتى از كاليبر 270 صحبت ميشه منظور همون "270 وينچستر" هست مگر اينكه تاكيد بشه كه يه كاليبر 270 ديگه مثلا 270 وتربى يا 270 WSM (وينچستر مگنوم كوتاه) يا ... مورد نظر هست.

اين قيمتهايى كه براى فشنگ ذكر كرديد واقعا سرسام آور هست! 8O :!: قيمت فشنگ هاى معمولى در كاليبر هاى متداول در آمريكا حدود 20 تا 25 دلار براى يه جعبه بيستايى هست. و فشنگ هاى با مرمى (گلوله) هاى مخصوص مثل NOSLER PARTITON و با كيفيت بسيار خوب حدود حدود 40 تا 50دلار براى جعبه بيستايى.

ظاهرا تنها چيزى كه قيمتش با قيمت اون در آمريكا قابل مقايسه هست دوربين تفنگ هست. بهترين مدلهاى دوربين اسلحه شكارى توسط شركتهاى "اشميت و بندر" در آلمان، زايس در المان و سواروسكى در اتريش ساخته ميشه. شركتهاى زايس و سواروسكى چند ساله دوربينهاى با كيفيت "خوب" هم توليد ميكنند و شركت اشميت و بندر هم (متاسفانه) به تازگى اين كار رو شروع كرده. اين كه ميگم كيفييت "خوب" در مقايسه با محصولات اصلى و درجه يك همين شركتها هست كه بايد اون رو كيفيت "خدا" ناميد چون هيچ كلمه بهترى برى توصيفش پيدا نميشه .

من در حال حاضر دو تا تفنگ گلوله زنى دارم كه هردوى اونها دوربين اشميت اند بندر 3 تا12 و با عدسى 42 ميليمتر روى اونها نصب هست. اگر در آينده يه تفنگ جديد بخرم حتما دوربين با قدرت پايين تر (مثلا 1.5 تا 6) روى اون نصب خواهم كرد. بعدا در يه فرصت ديگه مفصل راجع به دوربين تفنگ و انتخواب قدرت بزرگنمايى، قطر عدسى و نوع RETICLE (اون علامت بعلاوه كه داخل دوربين ديده ميشه) توضيح ميدم :wink: Tongue

- Guest - 01-11-2010 12:03 PM

با سلام همگی دوستان
ممنون از نظرات محیط بان عزیز تو این مدت که شما نیستید گروه هم حال و هوای قبلو نداره امید وارم هر چه زودتر مسائل و گرفتاریها ی شما کمتر بشه تا حضورتون رو بشتر احساس کنیم و استفاده کنیم.البته جا داره از حضور پر رنگ امید و سایر دوستان تقدیر کرد.
اول لطفا در مورد مجوز شکار بزرگ دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن به چه صورته چون بنده شنیدم 7 خان رستم داره و به هر کسی نمی دن.
دوم دوستان در مورد آیتم های یه دوربین گلوله زنی خوب و اینکه چقدر میتونه در تیر اندازی موثر باشه نظربدن.
سوم در بین فروشندگاه مجاز و استفاده کنندگان از نخجیر3 خیلی اختلاف نظر هست بعضی ها خیلی از این سلاح راضی اند و بعضی دیگه خیلی ناراضی ،به همین دلیل من خیلی گیج شدم و این سوال رو مطرح میکنم که آیا در مقایسه با نخجیر سه و برنو با در نظر گرفتن هزینه تغییرات و سایر موارد دوستان کدام گزینه بهتره؟
این رو هم اضافه کنم اسلحه گلوله زن خوب هم بجز برنو در کشور هست که قیمتشون از 15 میلیون به بالاست که این مبلغ لااقل برای من یعنی فراموش کردن این موضوع.
موفق و پیروز باشید

- Guest - 01-11-2010 08:41 PM

ALIREZA نوشته شده توسط:دوم دوستان در مورد آیتم های یه دوربین گلوله زنی خوب و اینکه چقدر میتونه در تیر اندازی موثر باشه نظربدن.

این رو هم اضافه کنم اسلحه گلوله زن خوب هم بجز برنو در کشور هست که قیمتشون از 15 میلیون به بالاست که این مبلغ لااقل برای من یعنی فراموش کردن این موضوع.

هروقت وقت شد يه تاپيك ميزنم و راجع به دوربين تفنگ بحث ميكنيم يا اينكه ميتونى شما تاپيك رو شروع كنى منم مييام ادامش ميدم.

ميشه لطفا توضيح بدى تفنگهاى گلوله زنى خوب كه گفتى پيدا ميشه از چه نمونه ها و چه كاليبر هايى هست؟

- Guest - 01-11-2010 11:07 PM

سلام به دوستان عزیز
یکی از این سلاح ها که خودم دیدم و خیلی ناز بود یه اسلحه ساخت مجارستان بود با لوله نقره ای رنگ و با کالیبر برنو ظاهرش که خیلی خوب بود.
تابعد که از صاحبش بیشتر بپرسم.
موفق باشید

- mohitban - 01-11-2010 11:24 PM

سلام
دوستان همگي منو ببخشند. دنبال تهيه لوگو براي سايت هستم تا چند روز آينده حاضر مي شود. اگر بتوانم صفحه اول سايت را براي كاربري ساده و راحت كاربران تغيير دهم مشكلات زيادي بر طرف مي شود. البته با وجود عزيزاني كه مرتب مطالب را پاسخ داده و پيگير هستند ، نگراني خاصي ندارم.( بتوانم در آينده جبران كنم )
اول اينكه پيشنهاد خوبي را اميد خان مطرح كرده البته بشرطي دوستان تجربه هاي خود را نوشته و احيانا ذهنيت هايي كه دارند را مطرح كنند. از بابت انتخاب دوربين مناسب و زوم آن تا رتيكل و دهنه دوربين. ( لطفا در قسمت مقاله هاي سايت ، دوربين هاي گلوله زني را ببين و سر فصل ها را شروع كنيم )
مطلب بعدي در خصوص تعميرات سلاح هاي شكاري است. به اميد خدا در آينده نزديك با كمك يكي از تعميركاران مطرح تهران تاپيك مربوطه را ايجاد كرده و فيلم هاي مرتبط را هم قرار مي دهم.
با تشكر

- Guest - 01-11-2010 11:37 PM

سلام به عزیز محیط بان
آقا جات خالیه چند روز پیش آرشیو موضوعی رو نگاه میکردم ،دلمون برای مطالب جدبدت تنگ شده
منتظریم.موفق باشید