![]() |
|
سلاح شكاري دولول رويهم ( ساخت تركيه ) - نسخه قابل چاپ +- Forums (http://www.mohitban.com/fa/forums) +-- انجمن: مطالب سلاح ، شكار و تجهيزات (/forumdisplay.php?fid=12) +--- انجمن: سلاح ساچمه زني (/forumdisplay.php?fid=18) +--- موضوع: سلاح شكاري دولول رويهم ( ساخت تركيه ) (/showthread.php?tid=38) |
- elyas - 11-08-2010 01:44 PM عالی بود - mojtabadvb - 11-09-2010 11:18 PM من 2 روز پیش اسلحه صیاد 2 ثبت نامی رو به آکار تغییر دادم فروشنده گفت هفته دیگه بیا اسلحه تو ببن شما عکسی از این اسلحه که تازه دارن میدن ندارین یا لینکی چیزی راستی به قیمت 2.820.000 تومن اگه میشه یه توضیح بدین که این همون سلاح جدیدی که تو پستهای قبل ذکر شده خیلی ممنون - Hunterabadan - 11-10-2010 05:30 PM سلام به همه دوستان شکارچی این سوال رو یه مدت پیش هم مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم! یکی از دوستان بنده یک مدت پیش یک اسلحه آکار ترک خریداری کرد که حدود 4 روز پیش هم جوازش بعد از 75 روز اومد ولی مشکلی که با این اسلحه داره اینه که بعضی وقتا 2 تا تیر رو با هم میزنه که فکر کنم به مرور زمان به تفنگ آسیب وارد میشه.آیا دوستانی که آکار دارن تا به حال با هچین موردی برخورد کردن یا نه و راهکار اون چیه؟؟؟ - Guest - 11-10-2010 05:34 PM در همین تاپیک دوستان در مورد همچین موضوعی توضیح دادن به نظرم به گارانتی مراجعه کنید .... جدا از صدمات به قطعات کپ و قفل احتمال خطر نیز وجود دارد ... موفق و پیروز باشید ... - chuker - 11-10-2010 06:31 PM نقل قول :یکی از دوستان بنده یک مدت پیش یک اسلحه آکار ترک خریداری کرد که حدود 4 روز پیش هم جوازش بعد از 75 روز اومد 75روز خیلی عالیه ....یعنی ممکنه برای ما هم 75 روزه بیاد ؟؟ دوستان میشه بگن چقدر طول کشیده تا جوازشون بیاد از تاریخ تکمیل مدارک ؟ - mohitban - 11-11-2010 06:39 AM سلام مدت جواز از زماني كه مدارك را داديد و پرونده شما ثبت شد ، حداقل سه ماه طول مي كشد. اين سه ماه شامل مراحل صلاحيت داشتن سلاح است. ( خيلي كم پيش مي آيد كه زودتر از اين تاريخ كارها انجام شود ) - mohitban - 11-11-2010 06:45 AM Hunterabadan نوشته شده توسط:سلام به همه دوستان شکارچی سلام قبلا هم مقداري در اين خصوص صحبت شده است. همانطور كه آقاي علايي فرمودند ، در كل قاطي نمودن سلاح در سيستم هاي داخلي كپ خيلي كم اتفاق مي افتد اما غير ممكن نيست. در صورتي كه سلاح شما با تعداد تير كم داراي اين نقيصه است حتما به كارخانه براي چك كردن و تعويض قطعات معيوب مراجعه نماييد. توصيه من براي سلاحي مانند آكار كه داراي آپشن هاي مختلفي است اينه كه فشنگ چاره پاره كم و با شماره هاي بالاتر تير زده شود. - mohitban - 11-11-2010 06:50 AM mojtabadvb نوشته شده توسط:من 2 روز پیش اسلحه صیاد 2 ثبت نامی رو به آکار تغییر دادم فروشنده گفت هفته دیگه بیا اسلحه تو ببن شما عکسی از این اسلحه که تازه دارن میدن ندارین یا لینکی چیزی راستی به قیمت 2.820.000 تومن اگه میشه یه توضیح بدین که این همون سلاح جدیدی که تو پستهای قبل ذکر شده سلام در صفحات قبل درباره مشخصات سلاح آكار صحبت شده و نيز مي توانيد به سايت آكار مراجعه و مقايسه نماييد. سلاح آكار بدون چوك همراه بوده و رنگ ماشه همانند كپ مشخص است. تسمه زير لوله تا قسمت جان لوله ( نزديك قفل ) ادامه پيدا كرده است. بر روي كفي كپ ( قسمت زيرين كپ ) علامت آكار حك شده است. داراي جعبه مشكي رنگ محكم با آرم آكار مي باشد. - mohitban - 11-11-2010 06:54 AM reza53 نوشته شده توسط:سلام دوستان عزيز، من تصميم به خريد سلاح تراپ (البته با جواز ورزشي )دارم، گزينه هاي موجود yildiz,وakus مي باشند ، اگه كسي از كيفيت اين سلاح ها داره لطفا بنده رو راهنمايي كنه سلام من از نزديك سلاح يلديز ورزشي را ديده ام. سلاح وزن مناسب داشت و چوك متحرك و قنداق تنظيمي بود. اما به هر حال جزو كارخانجات تركيه بوده و آن كيفيت مطرح ايتاليا را ندارد. مناسب براي كساني است كه پول كمتري براي خريد سلاح ورزشي دارند و نيز اين ورزش را تازه مي خواهند شروع نمايند.
در خصوص مورد دوم اطلاعاتي ندارم. - iraj - 11-11-2010 12:49 PM با سلام جناب reza53 هر دو این اسلحه ها ترکیه ای هستن و اون کیفیت لازمو ندارن. اگه می خواهید این رشترو ادامه بدید بهتره هیچکدومو نخرید . چون تعداد شلیک در این ورزش زیاده و بعد از مدتی دیگه اون دقتو نداره. من اگه جای شما بودم حداقل لنمبر میگرفتم. لنمبر ساخت کشور اسپانیا هستش و میشه گفت اسلحه خوبیه . ولی اگه بتونید ایتالیایی بگیرید دیگه حرف نداره. - mojtabadvb - 11-13-2010 02:40 PM با سلام خدمت دوستان و محیط بان عزیز راستش من در مورد آکار با فروشنده تماس گرفتم گفت هر دو مدل هست هم با جای بند و هم بدون اون خواستم ببینم به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم از نظر استحکام و کپ و غیره ظاهرا هیچ کدومشون چک همراه ندارند با تشکر فراوان - Guest - 11-13-2010 03:07 PM دوست عزیز حتما در مدلی که جای بند هست باید چوک هم باشه چون چوک مدل قبلی آکار بهش وصل نمیشه و همه فروشنده ها در مدل جدید تمام چوک ها رو دادن ... ظاهران از لحاظ سخف افزاری زیاد با هم فرق ندارن .. تا جناب محیط بان چه بفرماین ... - Guest - 11-13-2010 03:42 PM دوست عزیز بنده هم فکر نمی کنم تفاوتی بین ایندو سلاح باشه هر دو یکسانند. بجز ظاهر بچه قنداق هاشون فرقی نمی کنند. موفق باشید - pancho - 11-14-2010 12:07 PM در تکمیل فرمایشات علیرضا عزیز بگم با توجه به اینکه بنده قسمتم همین سلاح ماشه طلایی شده و کمتر از 2 ماه هم جوازش اومد بگم 1- لوله پیوسته است تا انتها و آکار قبلی در زیر بچه قنداق فاصله هوایی داره 2- جا بند داره 3- سه عدد چک همراه داره 4- کلمه آکار هم قید نشده 5- اما رنگی که بهش زدن به نظرم کیفیت نداره باید بدم یه پلی استر بزنن واسش به نظرم این سلاح یه سفارش اسلحه شکاری از طرف وزارت دفاع بوده و قبلیه طبق نظر دوستان همکار بیشتر به سلاح تراپ می خوره - mojtabadvb - 11-14-2010 03:18 PM من امروز رفتم برای سند زدن فروشنده گفت اون سلاح که جای بند داره آکار اونو تولید نکرده و رزوه چوک آکار به اون نمی خوره کیفیت چوک و رزوه روی سلاح جدید هم مثل آکار نیست و کیفیت پایین تری برخورداره (برای آکار ظاهرا استیل هست) گفت بیشترین تقاضا برای اسلحه آکار هست ولی شما هر کدوم رو بخواین بهتون میدم منم آکار رو انتخاب کردم ![]() ![]()
|