Forums
سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - نسخه قابل چاپ

+- Forums (http://www.mohitban.com/fa/forums)
+-- انجمن: مطالب سلاح ، شكار و تجهيزات (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- انجمن: سلاح ساچمه زني (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- موضوع: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) (/showthread.php?tid=37)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - paymanhunter64 - 06-01-2011 11:49 AM

باسلام خدمت کلیه بچه ها که ما را قابل دونسند و جواب دادند.من با آقای ریاضی که تماس گرفتم گفت که امسال کلیه تفنگهای آکار با جوازترک میدن و حتی دیگر خبری از کلمه نخجیر روی آن هم نیست حتی گفت که الان خودم هم با همین شرایط که گفتم با قیمت 2800000 تومان هم دارم ثبت نام میکنم و درجا هم تفنگ را تحویلتون میدم ولی سوالی که من دارم اینه که دوستان کسی اطلاعی یا شناختی از تفنگ 2 لول سوار بایکال که روی کپ آن عکس یک گرگ حک شده و در زیر کپ کلمه made in ussr هم هست (شوروی سابق)دارد البته فروشنده قیمت 5/6 را پیشنهاد داده است میخواستم دوستان کسی اگر عکسی از این تفنگ به همرا ویژگی های آن سراغ دارد راهنمایی کنند منون میشوم

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - wildlife - 06-01-2011 05:42 PM

paymanhunter64 نوشته شده توسط:باسلام خدمت کلیه بچه ها که ما را قابل دونسند و جواب دادند.من با آقای ریاضی که تماس گرفتم گفت که امسال کلیه تفنگهای آکار با جوازترک میدن و حتی دیگر خبری از کلمه نخجیر روی آن هم نیست حتی گفت که الان خودم هم با همین شرایط که گفتم با قیمت 2800000 تومان هم دارم ثبت نام میکنم و درجا هم تفنگ را تحویلتون میدم ولی سوالی که من دارم اینه که دوستان کسی اطلاعی یا شناختی از تفنگ 2 لول سوار بایکال که روی کپ آن عکس یک گرگ حک شده و در زیر کپ کلمه made in ussr هم هست (شوروی سابق)دارد البته فروشنده قیمت 5/6 را پیشنهاد داده است میخواستم دوستان کسی اگر عکسی از این تفنگ به همرا ویژگی های آن سراغ دارد راهنمایی کنند منون میشوم
سلام
دولول سوار بايكال نقش هاي مختلفي روي كپ داره.
اين اسلحه اي كه شما ميفرمائيد نو هست يا كاركرده.
ولي با اين قيمت بايد كاركرده باشه.
يا علي

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - amirhossein5 - 06-01-2011 07:46 PM

سلام
بله اقای بهزادی من اسلحم از همین روس سهمیه ای های سال پیش بایکال پوکه پرون هست ولی زیره کپ made in russia داره واسه خودم هم خیلی عجیب که اسلحه ای که شما عکسی گذاشتین زیره کپ made in russia نداره!!!خدا می دونه این سهمیه ای ها چی هست؟؟؟ ومن متاسفانه اینترنتم سرعتش پایین نمی تونم عکس بزارم ولی چشم رو چشم سعیم می کنم

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - wildlife - 06-01-2011 09:06 PM

سلام
ببخشيد باز ميپرسم من جواب يكي از سوالاتم را نگرفتم.
اسلحه شما دولول روي هم هست.؟
چون اونجور كه من شنيدم به سفارش ايران براي دولول سوار بايكال قرار بوده اسم نخجير حك بشه اما موافقت نشده(چون ايران توليد دولول سوار نداره خواسته اين كار را بكنه مثل آكار)
اما براي دولول و تك لول كه ايران توليد ميكنه نميشده اسم نخجير حك كرد.
اينها را بنده شنيدم و از صحت اونها بي اطلاعم.
من تمام اسلحه هاي سهميه اي بايكال (دولول سوار ) كه ديدم made in russia حك نشده بود.حتما از شانس خوب شما بوده

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - paymanhunter64 - 06-02-2011 08:03 AM

این اسلحه کارکرده است ولی چیزی که هست خیلی تمیز و به عبارتی تو دل برو است بحث من اینجاست که هر چی سایت شرکت بایکال را گشتم اسلحه با شکلهای متفاوتی دیدم ولی این شکل که رویش گرگ به صورت برجسته نقش شده ندیدم می خواستم دوستان اگر کسی عکسی از این اسلحه با این خصوصیات دارد اگه درج کنند ممنون می شوم.

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - mohitban - 06-02-2011 08:16 AM

wildlife نوشته شده توسط:سلام
ببخشيد باز ميپرسم من جواب يكي از سوالاتم را نگرفتم.
اسلحه شما دولول روي هم هست.؟
چون اونجور كه من شنيدم به سفارش ايران براي دولول سوار بايكال قرار بوده اسم نخجير حك بشه اما موافقت نشده(چون ايران توليد دولول سوار نداره خواسته اين كار را بكنه مثل آكار)
اما براي دولول و تك لول كه ايران توليد ميكنه نميشده اسم نخجير حك كرد.
اينها را بنده شنيدم و از صحت اونها بي اطلاعم.
من تمام اسلحه هاي سهميه اي بايكال (دولول سوار ) كه ديدم made in russia حك نشده بود.حتما از شانس خوب شما بوده

سلام
بعيد مي دونم كه ايران خواسته باشه لوگو نخجير را در كپ بايكال حك كنه و طرف روس قبول نكرده باشند. با زدن لوگو كه نمي توان گفت محصول ايرانه.
اين اتفاق فقط براي قسمتي از محصول شركت آكار افتاد. تعداد زيادي از آن كارخانه خريداري شد و لوگوي نخجير در كنار لوگوي آكار حك شد. ورود سلاحهاي آكار در چندين مرحله بوده و فكر مي كنم كه بايد در مراحل آخر، خط توليد در ابتدا بصورت CKD و در نهايت انتقال تكنولو‍ژي به ايران شروع شود.

درباره made in russia هم بايد بگم كه در محصولات خريداري شده پارسال اين عبارت روي تعدادي از سلاحها حك شده بود. احتمالا به دليل اينكه از كشور ديگري خريداري شده بود اما اونطور كه شنيدم عبارت اشاره شده بر روي همه سلاحهاي ورودي امسال حك شده است.

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - pancho - 06-02-2011 10:19 AM

با سلام
طبق اطلاعی که از یکی از دوستان اسلحه فروشم گرفتم این اسلحه دو لولدولتی روسی رو هم جدید پوکه پران و تک ماشست با 3 عدد چک روی کپ هم همون نقش گل داره

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - amirhossein5 - 06-03-2011 10:17 AM

خواهش می کنم این چه حرفیه قربان.... بله اقای بهزادی واسه ی من دلول سوار عین واسه ی شماست اما زیر کپ پایین MP_27EM عبارت made in russia نیز حک شده واسه ی همین تا عکس اسلحتون دیدم تعجب کردم!!!!!
منم شنیدم دلول روس های امسال چوک متغیر هستن
کسی از نزدیک دیده یعنی از صحت وارد شدنش به کشور خبر داره؟؟
با تشکر

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - wildlife - 06-03-2011 06:01 PM

سلام
من از سهميه پارسال نمونه 2لول بغل تك ماشه پوكه پران با چوك متغير و يك چوك اضافه در جعبه را ديده ام و باهاش شليك هم كرده و اگه اشتباه نكنم يكي از چوك ها xf يعني از فول هم جمع تر ميزنه و تفنگ بسيار خوش زني هست اما شكل قديمي ها زيباتر هست بخاطر تفاوت در شكل و جنس قنداق.
انتخاب لول هم داخل ماشه هست و وقتي شما لول را انتخاب كرديد در مسلح كردن هاي بعدي نيز اولويت همان لول است مگر اينكه موقعيت ضامن انتخاب لول را تغيير دهيد .
انتخاب لول مثل آكار نيست كه با هر بار مسلح كردن انتخاب لول كنيد.

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - hosein_m - 06-03-2011 06:18 PM

حمید آقا سلام/ به نظر شما تو سهمیه روس امسال که دولول بغل بیشتره یا رو همش یا تک لولش؟؟؟

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - wildlife - 06-03-2011 06:36 PM

hosein_m نوشته شده توسط:حمید آقا سلام/ به نظر شما تو سهمیه روس امسال که دولول بغل بیشتره یا رو همش یا تک لولش؟؟؟
سلام
والا راستش را بخواين بي خبرم.
يكي از دوستان اسلحه فروش بنده كه خيلي هواي منو داره و منم خيلي براش احترام قائلم و اصلا اخلاقش به اسلحه فروش نميخوره چون اصلا فكر سود كلان و لقمه حروم نيست ،قرار شده توي اين سري توزيع سهميه ها يه دونه اسلحه روسي حالا تك لول يا دو لول براي يكي از دوستان نزديك بنده به سفارش من بياره .ميگفت سهميه روسي خيلي كم هست و توزيع استان ها طبق برنامه ريزي اعلام ميشه و استان هاي كوچك در آخر ليست هستند.و با توجه به اينكه اسلحه فروش ها به تعداد سهميه اي كه دارند ميتونن اسلحه بيارن و نوعش ذكر نشده تك لول يا دو لول يا پران و يا ساخت كجا.
به همين دلاليل احتمال اينكه اون يه دونه هم گير بياد خيلي نسيت.
پارسال كه تك لول كم بود و زود تموم شد.
دولول بغل هم در اواخر فقط تك ماشه چوك خور توزيع شد.اين سري يلديز از همه بيشتر هست.
اميدوارم در سالهاي آتي شاهد ورود اسلحه هاي عالي با مارك هاي معروف مثل برتا و وينچستر و برونينگ بلژيك و .... باشيم چرا كه احتمالش هم هست چون كم و بيش اين اسلحه ها با جواز ورزشي وارد ميشه.
يا علي

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - mozweshi - 06-05-2011 03:10 AM

با سلام خدمت دوستان
آقا من چند ماهیه که دونبال یه بایکال روی هم میگردم ولی همه میگن که امسال توزیع نمیشه
خواهش میکنم هر کسی اطلاع از توزیع این اسلحه یا اینکه کجا عرضه میشه داره لطف کنه یه زنگ به من بزنه و منو هم مطلع کنه چون من از پیدا کردن بایکال نا امید شدم و سفارش یه آکار رو دادم
تا شنبه هم آکار میاد دستم
میخوام تا دیر نشده از خرید آکار صرفه نظر کنم
هرکسی که اطلاع داره لطفا با این شماره تماس بگیره
۰۹۱۱۳۳۳۰۶۹۸
لطفا اگه خبری دارین منو فراموش نکنین
ممنون

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - pancho - 06-05-2011 10:43 AM

جناب بهزادی
سلام - این آشنا من هم می گفت انتخاب لول نداره اما شما میگی داخل ماشه داره میشه همینو توضیح بدی چون با اینگفته شما مطمئن شدم داره و دوستم به هوای آکار بوده نتونسته پیداش کنه/
راستی دوشتم گفت زیر کپ ایم حروف واسه مدل حک شده(1c-27em-mp) و made in russia

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - amirhossein5 - 06-05-2011 03:38 PM

بنظر من اگر بشه از همون سهمیه ای های سال پیش پیدا کرد بهتر باشه

Re: سلاح شكاري دولول رويهم بايكال ( ساخت روسيه ) - mozweshi - 06-05-2011 04:03 PM

سلام
ایهاالناس من بایکال میخوام
چرا حالا که نوبت من رسید جایی گیر نمیاد؟
آقا یه پرس و جو کنین ببینید تو شهر شما بایکال روهم توزیع میکنن یا نه
من وقتم خیلی کمه اگه تا شنبه بایکال گیر نیارم آکار میره تو پاچم
دمتون گرم