!!
مهمان گرامی به تالار گفتگو خوش آمدید!
با ثبت نام در بخش پرتال سایت با همان یوزر و پسورد می توانید از انجمن ها استفاده نمایید و نیازی به عضویت دوباره در بخش انجمن ها نمی باشد . فقط کافیست بعد از وارد شدن به صفحه شخصی خودتان در پرتال سایت، یکبار با استفاده از کلید F5 انجمن را رفرش نمایید تا اکانت شما توسط انجمن شناخته شود!!!
| Announcments BOX |
|
|
مرمي ها ( سرگلوله ها )
|
|
۳-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۳۴ صبح
ارسال: #61
|
|||
|
|||
Re: مرمي ها ( سرگلوله ها )
001 نوشته شده توسط:سلامدوست عزیز سلام.... مرمی های hollow point در قرن 19 به عنوان Express bullet به منظور کاهش جرم گلوله و ارائه سرعت بالا تر به بازار عرضه شد و بیشترین تنوع این مرمی ها در گلوله های کلت به خصوص 20-32.40-38و40-44 هست و بیشتر کاربرد نظامی دارن وبه دو دسته کلی jacked و HPBT (hollo point boat tail) تقسیم می شن. اما مرمی های hollow point تنوع زیادی دارن و اون دسته از مرمی هایی که نوک اونها پلاستیک داره مثل hornady v-max bullet و xp3 نیز جزو هالو پوینت ها ظبقه بندی می شن که بالستیک و تخریب قابل تو جهی دارن (شکل زیر) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوع شکاری این مرمی ها عبارت است از: gerber hunting vld- sierra game king -barnes triple shock-x و..... که از همه بهترشون همون طور که امید خان گفتن barnes triple shock(TSX)k هست. شکل زیر یک برش مقطعی از هالو پوینت را نشان می دهد: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شکل زیر مرمی هالو پوینت 38 special را پس از برخورد به مانع سخت نشان می دهد: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اما گذشته از این مسائل من شخصا برای خفیف و هورنت گلوله های سر سوراخ رو ترجیح می دم و از اونها استفاده می کنم. دوستان برای مشاهده فیلم عملکرد مرمی هالو پوینت tsx به این آدرس مراجعه کنند: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|
|||
|
۵-۴-۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ صبح
ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمامی دوستان محترم...
راستش از اساتید خودم یک سوال تخصصی داشتم و ممنون میشم اگر اطلاعاتی یا تجربه ای در این زمینه دارید لطف کنید مارو هم بی نصیب نگذارید... همانطور که میدونیم با توجه به اینکه فشنگ خیلی در ایران گرون هست ما که از قشر مستضعف هستیم :lol: مجبوریم از این فشنگهای عشایری استفاده کنیم... یکی از دوستان که متخصص و یکی از تعمیر کارهای خوب تهران هست به من گفت که باروت این فشنگها رو زیاد کند یعنی حدود 44.5 گرین (که در حالت استاندارد خودش 39.5 و در یک سری فشنگها 41 گرین هست) چون اینطور دقت هم زیاد میشه و خیلی خوب میزنه...راستش من این کار رو کردم و البته مرمی ها رو هم وزن کردم و یکدست کردم و باهاشون تیر انداختم که ظاهرا خوب شده بود... و در 100 متری 7تا تیر انداختم که تمامی آنها در شعاع 20سانتی یعنی حدود یک بشقاب برخورد میکرد... احساس کردم که یک مقدار لوله از قبل داغ تر میشه... حالا بعد از چند روز روی لوله تفنگم مقدار خیلی کم حالت زنگ زدگی بود و وقتی با دستمال پاک کردم تقریبا زاج هم از بین رفت... البته این مدت این تفنگ در کاور روبروی کولر آبی قرار گرفته بوده... حالا سوالم اینکه که آیا مشکل پیش اومده بخاطر رطوبت هست یا زیاد کردن خرج فشنگ... ممنون از اساتید محترم... منتظر پاسخ هستم |
|||
|
۵-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۴۳ عصر
ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام...
دوستان عزیز اگر کسی تو این زمینه تجربه داره لطف کنه بگه... ممنون |
|||
|
۵-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۴۷ صبح
ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام،
تغيير دادن مقدار باروت يه فشنگ تجارى كار درستى نيست. چه زيياد كردن و چه كم كردن اون كار خطرناكى هست. دقت يه فشنگ به هزار تا عامل بستگى داره كه يكيش سرعت گوله هست. در يه سرعت خاص (كه در اسلهه ها و لوله هاى مختلف متفاوت هست) هارمونيك هاى ارتعاشى لوله در هنگامى كه گلوله از نوك لوله خرج ميشه به حد اقل ميرسه و دقت خوب ميشه. اين با سعى و خطا بدست ميياد و در محدوده مقدار مجاز فشار باروت براى هر كاليبر بايد باشه. خيلى عوامل ديگه ريه دقت تفنگ تاثير داره، از مهمترين اونها مهارت تير انداز، پايه دوربين، خد دوربين، لوله، و كيفيت خزانه هست. بعد از اينها ميرسه به مرمى و باروت و اينها... |
|||
|
۸-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ صبح
ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
حرگت اهسته مرمی شلیک شده
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.aparat.com/v/80eaa938bc6818d0a0582e02302474ea51646">http://www.aparat.com/v/80eaa938bc6818d ... 474ea51646</a><!-- m --> |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

جستجو
لیست اعضا
تقویم
راهنما

:lol: مجبوریم از این فشنگهای عشایری استفاده کنیم... یکی از دوستان که متخصص و یکی از تعمیر کارهای خوب تهران هست به من گفت که باروت این فشنگها رو زیاد کند یعنی حدود 44.5 گرین (که در حالت استاندارد خودش 39.5 و در یک سری فشنگها 41 گرین هست) چون اینطور دقت هم زیاد میشه و خیلی خوب میزنه...